Erik Otte
gitaarlessen
composities voor gitaar en andere instumenten

gitaarlessen

Erik Otte: gitaarcoach

Ik geef gitaarles en dat doe ik al meer dan 40 jaar. Als klassiek geschoold gitarist is klassieke gitaarmuziek uiteraard mijn specialiteit, maar die heb ik al vele jaren geleden uitgebreid tot andere muzikale stijlen zoals wereldmuziek (flamenco, bossa nova etc.).

Waar draait het uiteindelijk om in een les en bij het studeren thuis? Voor mij is enthousiasme voor muziek en de klank van een gitaar een eerste vereiste om dit instrument blijvend en met succes 'aan te pakken'. Het gaat om gezamenlijke 'inzet': het 'proces', de 'muzikale beleving' en het 'resultaat' moeten voor leerling en leraar een prettige en positieve combinatie vormen.

Bij actieve muziekbeoefening zal muziek een onuitwisbaar onderdeel van het leven worden. Het leren kennen van allerlei soorten muziek is daarbij misschien wel de grootste verrijking. Gelukkig kun je op een gitaar ongelofelijk veel verschillende stijlen spelen. Met al die stijlen kan ik je laten kennismaken. Ik doe alleen niets met 'steel string' of elektrische gitaar.

Neem contact op als je de uitdaging van iets nieuws zoekt. Of als je misschien de voortzetting van iets ouds aandurft! Leeftijd is nooit een belemmering: ik werk met leerlingen van 7 tot tja..............'iets' ouder.

Om kennis te maken met mijn manier van lesgeven kun je het beste gewoon langskomen of voor een proefles, of de les van een ander bijwonen. Ik heb uiteraard alle noodzakelijke en gewenste diploma's om dit vak 'met recht' te mogen uitoefenen.

Het klokuurtarief is momenteel € 58.

Allerlei lestypen zijn mogelijk, voorzover het rooster het toelaat: individueel elke week 30 of 45 minuten - individueel om de twee lesweken 45 minuten - duoles (alleen jonger dan 12) 45 minuten per week. Zie ook het overzicht, dat je kunt vinden op de website van Hart Muziekschool.

contact