Erik Otte
gitaarlessen
composities voor gitaar en andere instumenten

gitaarlessen

Erik Otte: gitaardocent

Ik geef gitaarles en dat doe ik al meer dan 48 jaar. Als klassiek geschoold gitarist is klassieke gitaarmuziek uiteraard mijn specialiteit, maar die heb ik al vele jaren geleden uitgebreid tot andere muzikale stijlen zoals wereldmuziek (flamenco, bossa nova etc.).

Waar draait het uiteindelijk om in een les en bij het gitaarspelen thuis? Voor mij is enthousiasme voor muziek en een band met de klank van een gitaar een eerste vereiste om dit instrument blijvend en met succes 'aan te pakken'.

Bij actieve muziekbeoefening kan muziek een onuitwisbaar onderdeel van het leven worden. Het leren kennen van allerlei soorten muziek is daarbij misschien wel de grootste verrijking. Gelukkig kun je op een gitaar ongelofelijk veel verschillende stijlen spelen. Met al die stijlen kan ik je laten kennismaken. Ik doe alleen niets met 'steel string' of elektrische gitaar.

Neem contact op als je de uitdaging van iets nieuws zoekt. Of als je misschien de voortzetting van iets ouds aandurft! Leeftijd is nooit een belemmering: ik werk met leerlingen van 6 tot tja..............'iets' ouder.

Ik heb uiteraard alle noodzakelijke en gewenste diploma's om dit vak 'met recht' te mogen uitoefenen.

Noten lezen lastig of gewoon vervelend? Dan doen we het toch met tabulatuur, gaat prima!

Het klokuurtarief is momenteel € 66,60.

Herinschrijving

Inschrijving nieuwe leerling

Lesvoorwaarden

contact